Webhosting

GOEDE, VEILIGE &

SNELLE WEBHOSTING

Altijd bereikbaar voor jouw potentiële klanten.

Webhosting bij Edge-IT

Je huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Breng je website bij Edge-IT onder en ervaar onze optimale service en snelheid!

Razendsnelle 100% SSD opslag

Alle hostingpakketten maken gebruik van SSD opslag waardoor je website tot wel 50% sneller laadt dan bij traditionele webhosting. Al jouw data staat op SSD. Dit is veel sneller dan “SSD caching”. Een snelle website komt hoger in Google en zorgt voor meer aanvragen of verkopen. Bovendien levert een snelle website bezoekers een prettige gebruikerservaring op.

24X7 Stand-by

Persoonlijke, fanatieke service

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen hebt over je webhosting of e-mail. Wij vinden het leuk om je verder te helpen en proberen daarom altijd super snel op je e-mail te reageren. Zelfs als je vragen hebt over een wordpress plugin kun je bij ons terecht. Dus heb je vragen? Kom maar op!

Volledige Controle

Met het Directadmin control panel kun je eenvoudig en snel je hostingpakket en e-mail beheren. Met de uitgebreide mogelijkheden kun je zelf alles instellen wat je nodig hebt voor een succesvolle website. Directadmin staat bekend als erg gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden zoals automatische backups en een WordPress toolkit.

Mogelijkheden

1

Geavanceerd platform en netwerk

Alle hostingpakketten worden gehost op eigen Dedicated servers. Dit bestaat uit 10 gbE verbindingen, offsite backup-ups en nog heel veel meer. Kortom, allemaal enterprise technieken en hardware die er voor zorgen dat je websites snel werken!

2

Beveiligde verbinding

Het “Groot” Hosting pakket is voorzien van een gratis SSL certificaat waarmee al uw verbindingen tussen u en uw bezoekers worden versleuteld

3

Gratis verhuis service

Wij verhuizen gratis uw website of webshop zonder downtime naar onze servers.

4

SCHAALBAAR

U kunt op elk moment uw hosting diensten aanpassen naar uw behoefte.

5

TECHnische ondersteuning

Onze medewerkers kunnen u helpen als uw website na een aanpassing defect is geraakt.

6

Gratis website optimalisatie

Onze medewerkers helpen u met het optimaliseren van uw website.

Onze Webhosting PAKKETTEN

Webhosting Groot
9 /Maand
Webhosting Medium popular
5 /Maand
webhosting Small
3 /Maand