Wanneer wordt mijn domeinnaam actief?

Een nieuwe domeinnaam (dus geen verhuizing) wordt in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur actief vanaf het moment dat het hostingpakket is aangemaakt (en je dus de inloggegevens van dat pakket hebt ontvangen).

Incidenteel kan het langer duren. Je krijgt altijd per e-mail bericht zodra de domeinnaam volledig actief en werkend is op onze servers.

Voor een domeinnaam die naar ons wordt verhuisd, zijn we afhankelijk van meerdere factoren. Voor .nl-domeinnamen geldt dat de verhuizing direct wordt aangevraagd als we de Token (verhuiscode) hebben ontvangen. Een .nl-domeinnaam is dan meestal binnen twee uur verhuisd.